Categories

Huishoudapparatuur
Koelkast
Magnetron
Wasmachines
 • Suitable herenmode voor ieder moment, en in ieder stijl!


  13 June 2017

  Als early adaptor van online winkelen in 1999, heeft Suitable jaren gewerkt aan betrokken en professionele service, zowel op de winkelvloer als online. Omni channeling is voor ons een tweede natuur. Dit doen we door consumenten online te informeren en inspireren over een nieuwe look en de huidige trends. Vervolgens worden zij in de shops verder geprikkeld en geadviseerd. Onze collega’s in de shops zijn volledig op de hoogte van de juiste fitting en etiquette. Je kunt daarom altijd terecht bij Suitable voor de juiste stijl, op het juiste moment!

   

  Mijn moment, mijn stijl!

  Suitable herenmode is er voor de moderne man met stijl. Met stoere, zakelijke, modieuze en kwalitatief hoogwaardige kleding is Suitable dé oplossing voor alle mannen. Zowel voor werk, vrije tijd en speciale momenten biedt Suitable de passende outfit. Het geheim van het concept schuilt in de begrippen topkwaliteit, breed aanbod trendy merken, exclusief private label, uitstekende service en  shoppen aan de hand van deskundig advies in een informele sfeer. Suitable: mijn moment, mijn stijl!

   

  Landelijke dekking.

  Met 14 shops heeft Suitable de perfecte dekking door heel Nederland. Suitabe lis te vinden in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Oisterwijk, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Elke Suitable shop is voorzien van een eigen identiteit, maar heeft een onmiskenbaar Suitable DNA wat zorgt voor de ultieme shopervaring. Wil je dus mooie herenkleding kopen? Bezoek dan een van onze stores!

   

  Van jong tot oud, van top tot teen.

  Kortom, van klassiek rokkostuum, stijlvol pak tot stoere jeans bij Suitable zit je altijd goed. Voor de jonge student die gaat voor trendy en comfortabele casual kleding, de carrièregerichte vader die op zoek is naar het perfecte pak en de stijlvolle pensionaris die ook in zijn vrije tijd graag goed gekleed door het leven gaat. Suitable kleed iedere man van schoenen tot hoed, van boxershort tot jas en dat alles met deskundig advies.


   

Plaats een Recensie/Opmerking